De Heartsine Samaritan PAD 350P is één van de meest verkochte AED’s ter wereld. De Heartsine Samaritan PAD 350P is zowel geschikt voor thuisgebruik als voor gebruik binnen organisaties. De Samaritan PAD 350P is de enige AED die standaard wordt geleverd met extra PadPak, bestaande uit een batterij en elektroden.


De Heartsine Samaritan PAD 350P AED is één van de goedkoopste AED's op de markt! Dit in combinatie met de IP56 waterdichtheid en maar liefst 10 jaar garantie, maakt deze AED tot een populaire keuze.

De Heartsine Samaritan 350P onderscheidt zich op enkele belangrijke punten van andere defibrillatoren.


De unieke SCOPE (Self-Compensating Output Pulse Envelope) bifasisch opgebouwde golf. Hierdoor wordt de schok aangepast aan de impendantie van de patiënt. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze techniek een grotere kans van slagen heeft dan een vaste golfvorm.
De Pad-Pak 2-in-1 module is een combinatie van batterij en elektrodes. Hierdoor is het onderhoud beperkt tot de controle van de status indicator en het eenmaal in de drie jaar wisselen van het Pad-Pak. Deze datum wordt overigens ook nog door ons voor u bijgehouden.
De Heartsine Samaritan 350P is lichter (1.1 kg) en compacter dan de meeste AED's wat het systeem hanteerbaarder maakt en gemakkelijker op te bergen is.
De Heartsine Samaritan 350P wordt, in tegenstelling tot sommige andere AED's, compleet geleverd met tas en quick reference instructiekaart.
De Heartsine Samaritan 350P wordt geleverd met 10 jaar garantie.
De Heartsine Samaritan 350P is IP56 gecertificeerd, dit is de hoogste beschermingsgraad van alle op de markt verkrijgbare AED's! (Waterdicht tijdens stortregens).

Artikelnummer: PAD350P
Afmetingen (cm): 20 x 18 x 5
Garantietermijn: 10 jaar garantie
Gewicht kg: 1.1
Inclusief tas: Ja
IP-waarde: IP56
LCD-scherm: Nee
Reanimatiebegeleiding: Ja
Reanimatie feedback: Nee
Levensduur batterij: 4 jaar
Levensduur elektrode: 4 jaar
Meting: Geen meting
Merk: Heartsine
Metronoom: Ja
Vol- of halfautomaat: halfautomaatDownload hieronder de handleiding en de brochure.

Brochure   Handleiding